MRA-beugel

Home » MRA-beugel

Als u last heeft van snurkproblemen of slaapapneu, dan kan het laten maken of bestellen van een MRA-beugel op maat een echte uitkomst zijn. Met een dergelijk bitje wordt de onderkaak anders gepositioneerd, zodat de luchtpijp verder open komt te staan en de verstoring van de luchtstroom wordt opgeheven. Zo kunt u weer vrij ademen en van een heerlijke nachtrust genieten. Heeft u interesse in het op maat laten maken van een MRA-beugel? Dan maakt u een afspraak bij Zlaap voor het bestellen van een MRA-beugel op maat!

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Een MRA-beugel op maat laten aanmeten

Bij Zlaap maken wij anti-snurkbeugels op maat, zodat u optimaal comfort ervaart tijdens het slapen. Deze beugel is licht, duurzaam en sterk en kan gemakkelijk versteld worden voor een ideale positie van de onderkaak. U kunt tijdens het dragen van de slaapbeugel normaal praten en ook het drinken van een slokje water is gewoon mogelijk. Het bestellen van een MRA-beugel op maat is dus de beste oplossing bij apneuproblemen. Tijdens een consult voorzien wij u van deskundig advies, beoordelen we of u in aanmerking komt voor een snurkbitje en maken we een 3D-scan van uw gebit. Aan de hand van 3D-printtechnologie fabriceren we vervolgens uw MRA-beugel op maat. We beginnen direct aan uw beugel na het bestellen. Zo heeft u uw bitje snel in huis en bent u hopelijk snel van uw vervelende klachten af.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak direct een afspraak

Heeft u interesse in het laten aanmeten of bestellen van een MRA-beugel op maat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij u thuis of in onze kliniek om de juiste snurkbeugel te bestellen. U bereikt ons telefonisch via 020 – 40 33 052 of per e-mail via info@zlaap.nl. Ook voor het beantwoorden van uw vragen of meer informatie over onze MRA-beugels, staan we u graag te woord.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service