MRA-beugel

Home » MRA-beugel

Als u last heeft van snurkproblemen of slaapapneu, dan kan het laten maken of bestellen van een MRA-beugel op maat een echte uitkomst zijn. Met een dergelijk bitje wordt de onderkaak voorwaarts gepositioneerd, zodat de luchtwegen verder geopend worden en de verstoring van de luchtstroom wordt opgeheven. Zo kunt u weer vrij ademen en van een heerlijke nachtrust genieten. Heeft u interesse in het op maat laten maken van een MRA-beugel? Dan maakt u een afspraak bij Zlaap voor het bestellen van een MRA-beugel op maat!

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Een MRA-beugel op maat laten aanmeten

Bij Zlaap maken wij anti-snurkbeugels op maat, zodat u optimaal comfort ervaart tijdens het slapen. Deze snurkbeugel of MRA is licht, duurzaam en sterk en kan gemakkelijk versteld worden voor een ideale positie van de onderkaak. U kunt tijdens het dragen van de slaapbeugel normaal praten en ook het drinken van een slokje water is gewoon mogelijk. Het bestellen van een MRA-beugel op maat is dus de beste oplossing bij snurken en milde apneuproblemen. Tijdens een consult voorzien wij u van deskundig advies en beoordelen we of u in aanmerking komt voor een snurkbitje. In bepaalde gevallen, zoals bij kaakklachten, beperkte kaakmobiliteit of een tandprothese is het namelijk mogelijk dat een andere oplossing beter geschikt is voor u. Is het wel mogelijk, dan fabriceren we met behulp van 3D-scan en -printtechnologie uw MRA-beugel op maat. We beginnen direct na het bestellen aan uw snurkbeugel. Zo heeft u uw bitje snel in huis en bent u hopelijk snel van uw vervelende klachten af. De tijdelijke bijwerkingen van een MRA-beugel zijn binnen enkele nachten al verdwenen, waardoor u geniet van een onverstoorde nachtrust.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak direct een afspraak

Heeft u interesse in het laten aanmeten of bestellen van een MRA-beugel op maat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij u thuis of in onze kliniek om de juiste snurkbeugel of MRA te bestellen. U bereikt ons telefonisch via 020 – 40 33 052 of per e-mail via info@zlaap.nl. Ook voor het beantwoorden van uw vragen of meer informatie over onze MRA-beugels, staan we u graag te woord.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service