Bijwerkingen MRA-beugel

Home » Bijwerkingen MRA-beugel

Het is mogelijk dat u bijwerkingen ervaart gedurende de eerste dagen dat u de MRA-beugel van Zlaap gebruikt. Tijdens een afspraak met onze snurk-expert worden deze bijwerkingen nader besproken en beoordelen we samen met u of een MRA-beugel voor u de juiste remedie is tegen snurken.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een MRA-beugel?

De meest voorkomende bijwerkingen van een MRA-beugel zijn aanvankelijk ongemak in de kaak of de tanden. Dit komt doordat de beugel de onderkaak lichtjes naar voren houdt om de luchtweg vrij te houden. Andere mogelijke bijwerkingen van een MRA-beugel zijn overmatige speekselvorming of juist een droge mond. Deze bijwerking zijn in de regel tijdelijk en verdwijnen na een korte gewenningsperiode.

In uitzonderlijke gevallen kunnen gebruikers veranderingen in hun beet of een standsverandering van de tanden ervaren. In deze gevallen kijkt de expert van Zlaap samen met u hoe met een gebruikersoefeningen of met een aangepaste instelling van de beugel deze effecten voorkomen kunnen worden. Omdat wij uw snurkbeugel op maat maken, is bovendien de kans op deze bijwerkingen een stuk kleiner dan bij beugels in standaardmaten of de zg. ‘boil-en-bite’ snurkbeugels.

Onze best verkochte producten

Stel ons gerust uw vragen

Het is belangrijk om u goed te informeren over mogelijke bijwerkingen van een MRA-beugel. Onze snurkbeugelspecialisten beantwoorden graag eventuele vragen die u heeft, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Vul ons contactformulier in om uw vragen te stellen aan onze experts of maak een afspraak voor een consult.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service