Klantenervaringen

“Ik sliep al een paar jaar geregeld op de logeerkamer omdat mijn vrouw kon niet slapen door mijn gesnurk. Sinds ik de snurkbeugel van Zlaap gebruik is mijn snurken verdwenen! Nu kunnen we weer gewoon samen slapen”

“Het was wel even vreemd om te slapen met een snurkbeugel, maar na twee weken was ik er helemaal aan gewend. En het snurken is gelukkig voorbij. Vooral mijn vrouw is daar natuurlijk het meest blij mee, maar ik slaap nu zelf ook beter—ik word nu tenminste niet meer elke nacht een paar keer wakker gepord!”

“Goede voorlichting en prima service van hele vriendelijke mensen. Heel fijn ook dat de afspraak gewoon bij mij thuis kon, dat ging heel gemakkelijk!”

“Ik vond het heel prettig dat ik voor het aanmeten van de snurkbeugel niet in zo’n hap klei hoefde te bijten. Met de scanner werd heel snel en comfortabel  een 3D-model van mijn gebit in de computer gemaakt. Ook gaaf dat je mee kan kijken met de scan.”

“Ik had eerder op een webshop een snurkbeugel besteld, die je in kokend water passend moet maken. Het snurken werd wel minder, maar het ding zat voor geen meter en was heel groot. Met het snurkbitje van Zlaap is het snurken weg, maar hij zit ook nog eens veel comfortabeler. Duidelijk echt maatwerk, wat een verschil. En het is ook een stuk minder materiaal in mijn mond.”