Klantenervaringen

“Ik sliep al een paar jaar geregeld (meestal) op de logeerkamer omdat mijn vrouw kon niet slapen door mijn gesnurk. Sinds ik de snurkbeugel van Zlaap gebruik is mijn snurken verdwenen! Nu kunnen we weer gewoon samen slapen”

“Het was wel even vreemd om te slapen met een snurkbeugel, maar na twee weken was ik er helemaal aan gewend. En het snurken is echt helemaal voorbij. Vooral mijn vrouw is daar natuurlijk het meest blij mee, maar ik slaap nu zelf ook beter—ik word nu tenminste niet meer elke nacht een paar keer wakker gepord!”

“Goede voorlichting en prima service van hele vriendelijke mensen. Heel fijn ook dat de afspraak gewoon bij mij thuis kon, dat ging heel gemakkelijk!”

“Het was heel prettig dat ik voor het aanmeten van de snurkbeugel niet in zo’n hap klei hoefde te bijten. Met de scanner werd heel snel en comfortabel  een 3D-model van mijn gebit in de computer gemaakt. Ook gaaf dat je mee kan kijken met de scan.”

“Ik had eerder op een webshop een snurkbeugel besteld, die je in kokend water passend moet maken. Het snurken werd wel minder, maar het ding zat voor geen meter en was heel groot. Met het snurkbitje van Zlaap is het snurken weg, maar hij zit ook nog eens veel comfortabeler. Duidelijk echt maatwerk, wat een verschil. En het is ook een stuk minder materiaal in mijn mond.”

“Hallo Remco. Ik wil je even berichten dat ik een blije vent ben. Dit weekend sliep ik samen met mijn vriendin. Omdat de kleine midden in de nacht wakker werd sliep hij daarna tussen ons in. We hebben allemaal lekker geslapen omdat ik niet snurkte.
Het mooiste is dat het haar pas opviel toen ze 's ochtends wakker werd.
Je hebt echt geen idee hoe enorm je me geholpen hebt man..."

“Omdat ik boven een kunstgebit heb en onder een frame met enkele kiezen, adviseerde Zlaap mij hun nieuwe beugel, de "Aleta". Wat een uitvinding, deze snurkbeugel. Ik draag hem nu 5 weken en het is muisstil in de slaapkamer."

"Ik had mijn man uit de slaapkamer verjaagd met mijn gesnurk, maar nu ik deze beugel draag is dat verleden tijd. Ik heb wel twee nachten moeten wennen aan de beugel, maar nu slaap ik in korte tijd in en word er niet meer wakker van. 100% rendement hadden wij niet verwacht, maar door de niet-goed-geld-terug garantie hebben we het toch aangedurfd. Remco, bedankt voor de prettige samenwerking. Ontvangst 3D scan super, en de uitvoering dikke 10."