Beste snurkbeugel

Home » Beste snurkbeugel

Bent u op zoek naar de beste snurkbeugel? Een effectieve snurkbeugel kan het verschil maken tussen een onrustige nacht en een goede nachtrust. De beugels van Zlaap zijn ontworpen om uw luchtwegen open te houden en zo het snurken te verminderen of zelfs volledig te stoppen.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

De beste remedie voor snurken is onze snurkbeugel

De beste snurkbeugel is een snurkbeugel die op maat is gemaakt en die instelbaar is. Een op maat gemaakte snurkbeugel biedt beduidend meer comfort dan een standaardmodel of een zg. ‘boil-en-bite’ snurkbeugel. De beste snurkbeugels zijn bovendien instelbaar. Dat wil zeggen dat ingesteld kan worden hoe ver uw onderkaak naar voren wordt gepositioneerd. Zo wordt de stand bepaald die comfortabel is, maar ook 100% effectief is in het voorkomen van snurken. Zlaap heeft verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Wat het beste model snurkbeugel is in uw geval, bepalen we tijdens uw afspraak. Dan adviseren we u en maken we gelijk een 3D-scan van uw gebit om het ontwerp van uw antisnurkbeugel op te baseren. Zo geniet u zo snel mogelijk van geruisloze nachten.

Slaapbeugel

Onze best verkochte producten

Maak gebruik van onze oplossing

Als u of uw partner snurkt, is een snurkbeugel de beste oplossing. Zlaap biedt op alle modellen snurkbeugels onze unieke niet-tevreden-geld-terug garantie. Lees ook de ervaringen van onze klanten. Heeft u interesse in onze eenvoudige snurkremedie? Maak dan een afspraak bij onze kliniek of bij u thuis. Wij adviseren u graag en meten gelijk uw gebit op.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service