Anti-snurkbeugel

Home » Anti-snurkbeugel

Als u snurkproblemen ervaart dan kunt u een anti-snurkbeugel laten maken bij Zlaap. Wij maken namelijk anti-snurkbeugels op maat die uw snurkproblemen eenvoudig verhelpen. Zo ervaart u weer een heerlijke nachtrust. De snurkbeugels zijn van licht, sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel om te dragen: u kunt gewoon praten of een slokje water drinken terwijl u de beugel draagt.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Los uw snurkproblemen op met een anti-snurkbeugel

Bij Zlaap maken we een anti-snurkbeugel geheel op maat om optimaal comfort te garanderen. Tijdens een adviesgesprek beoordelen we eerst of een MRA-beugel geschikt is voor u, door te kijken naar de conditie van het gebit en de kaakmobiliteit. Aan de hand van een 3D-scan, die we maken met de Trios-gebitsscanner, maken we een ontwerp voor de anti-snurkbeugel. Vervolgens wordt deze middels 3D-printtechnologie voor u gefabriceerd. Bent u niet tevreden over de beugel? Dan profiteert u drie maanden van onze Niet Tevreden Geld Terug-garantie.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak een afspraak bij u thuis of bij ons op locatie

Wilt u een anti-snurkbeugel laten maken? Maak dan een afspraak bij u thuis of op onze locatie in Broek in Waterland, vlak bij Amsterdam. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mondbeugels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl. Wij helpen u graag!

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service