Anti-snurkbeugel

Home » Anti-snurkbeugel

Als u snurkproblemen ervaart, dan kunt u een antisnurkbeugel bestellen bij Zlaap in Broek in Waterland. Wij maken namelijk een anti-snurkbeugel op maat die uw snurkproblemen eenvoudig verhelpt. Zo ervaart u weer een heerlijke nachtrust. De beugels zijn van licht, sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel om te dragen: u kunt gewoon praten of water drinken terwijl u de antisnurkbeugel op maat draagt. Genoeg redenen dus om de antisnurkbeugel op maat direct te bestellen.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Los uw snurkproblemen op door een antisnurkbeugel te bestellen

Bij Zlaap maken we een anti-snurkbeugel geheel op maat om optimaal comfort te garanderen. Tijdens een adviesgesprek beoordelen we eerst of een MRA-beugel geschikt is voor u, door te kijken naar de conditie van het gebit en de kaakmobiliteit. Aan de hand van een 3D-scan, die we maken met de Trios-gebitsscanner, maken we een ontwerp voor de anti-snurkbeugel. Vervolgens wordt deze middels 3D-printtechnologie voor u gefabriceerd. Hiermee beginnen we direct nadat u klaar bent met het bestellen van de antisnurkbeugel op maat, zodat u die snel in huis heeft. Bent u niet tevreden over de beugel? Dan profiteert u drie maanden lang van onze Niet Tevreden Geld Terug-garantie, zoals genoemd in de Algemene Voorwaarden die gelden bij het bestellen van de antisnurkbeugel op maat. De beugel veroorzaakt geen schade aan uw mond en zorgt voor een optimale stand van de kaken, waardoor het snurken en de ademnood tijdens het slapen verminderen. Met een beetje geluk verdwijnen de klachten dankzij de anti-snurkbeugel helemaal.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak een afspraak bij u thuis of bij ons op locatie

Wilt u een anti-snurkbeugel laten maken? Maak dan een afspraak bij u thuis of in onze kliniek, waar u de antisnurkbeugel ook kunt bestellen. Heeft u vragen over een antisnurkbeugel op maat of wilt u meer informatie over onze mondbeugels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl. Wij helpen u graag met het aanmeten van een effectieve en comfortabele antisnurkbeugel op maat!

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service