Anti-snurkbeugel

Home » Anti-snurkbeugel

Als u snurkproblemen ervaart, dan kunt u een antisnurkbeugel bestellen bij Zlaap in Broek in Waterland. Wij maken namelijk een anti-snurkbeugel op maat die uw snurkproblemen eenvoudig verhelpt. Zo ervaart u weer een heerlijke nachtrust. De beugel tegen snurken is van biocompatibel nylon, een licht, sterk en duurzaam materiaal. Daardoor is onze antisnurkbeugel op maat zeer comfortabel om te dragen: u kunt gewoon praten of water drinken terwijl u hem draagt. Genoeg redenen dus om de antisnurkbeugel op maat direct te bestellen.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Los uw snurkproblemen op door een antisnurkbeugel te bestellen

Bij Zlaap maken we een anti-snurkbeugel geheel op maat om optimaal comfort te garanderen voor onze klanten die er een aanschaffen. Tijdens een adviesgesprek beoordelen we eerst of een MRA-beugel geschikt is voor u, door onder meer te kijken naar de conditie van het gebit en de kaakmobiliteit. Als u een anti-snurkbeugel wilt kopen, maken we aan de hand van een 3D-scan, die we maken met de Trios-gebitsscanner, een ontwerp. Vervolgens wordt deze middels 3D-printtechnologie voor u gefabriceerd. Hiermee beginnen we direct nadat u klaar bent met het bestellen van de antisnurkbeugel op maat, zodat u die snel in huis heeft.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden over onze beugel tegen het snurken? Dan profiteert u drie maanden lang van onze Niet Tevreden Geld Terug-garantie, zoals genoemd in de Algemene Voorwaarden die gelden bij het kopen van de antisnurkbeugel op maat. De beugel veroorzaakt geen schade aan uw mond of gebit en zorgt voor een voorwaartse stand van de onderkaak, waardoor het helpt tegen snurken en ademnood tijdens het slapen. In de meeste gevallen verdwijnen de klachten dankzij de anti-snurkbeugel helemaal.

Kies voor het aanschaffen van een anti-snurkbeugel

Wilt u een anti-snurkbeugel laten maken? Maak dan een afspraak bij u thuis of in onze kliniek, waar u de antisnurkbeugel ook kunt bestellen. Heeft u vragen over een antisnurkbeugel op maat of wilt u meer informatie over onze mondbeugels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl. Wij helpen u graag met het aanmeten van een effectieve en comfortabele antisnurkbeugel op maat!

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service