Beugel tegen snurken

Home » Beugel tegen snurken

Een mondbeugel tegen snurken laat u bij Zlaap op maat maken. Het dragen van een speciaal ontworpen mondbeugel is een bewezen, effectieve manier om snurken tegen te gaan. De mondbeugel positioneert de onderkaak naar voren, waardoor de bovenste luchtwegen verder worden geopend. Bij Zlaap helpen we u aan een mondbeugel op maat, zodat u het snurken onder controle krijgt.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Verminder uw klachten met een speciale mondbeugel tegen snurken op maat

Een op maat gemaakte mondbeugel helpt slapeloze nachten door snurken tegen te gaan. Deze beugel wordt ook wel een mandibulair repositieapparaat (MRA) genoemd. De beugels zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort: ze zijn minimalistisch, licht en discreet en creëren genoeg beweegruimte voor de tong. U heeft tijdens het slapen daarom geen last van de beugel. De mondbeugels zijn bovendien erg sterk en duurzaam en ook zeer geschikt als u slaapapneu wilt tegengaan.

Onze best verkochte producten

Hoe wordt een mondbeugel gemaakt?

Het op maat fabriceren van uw mondbeugel tegen snurken, begint met een adviesgesprek en het maken van een 3D-model van uw gebit. Dit doen we in een van onze klinieken of bij u thuis; u hoeft er de deur dus niet voor uit. De driedimensionale scan van uw gebit wordt gemaakt met een gepatenteerde Trios-gebitsscanner. Hierna fabriceren we uw MRA-beugel met behulp van speciale 3D-printtechnologie, die ontwikkeld is voor tandheelkundige oplossingen. Bekijk ons volledige assortiment

Maak snel een afspraak en ervaar zelf de voordelen!

Een op maat gemaakte mondbeugel van Zlaap is een ideale oplossing tegen snurken. Wilt u van het snurken afkomen en daarom een mondbeugel op maat laten maken? Maak dan snel een afspraak met een consulent van Zlaap bij u thuis of op onze locatie in Broek in Waterland, vlak bij Amsterdam. Als u meer informatie over een beugel wilt, dan neem u contact met ons op via 020 – 40 33 052 of info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service