Wat kost een snurkbeugel?

Wat een snurkbeugel kost is afhankelijk van een aantal factoren. Snurkbeugels zijn er namelijk in veel verschillende typen en kwaliteitsniveaus en daarom zijn er ook forse verschillen in prijzen tussen verschillende beugels. Zo zijn er zogenoemde ‘boil-en-bite’ snurkbeugels verkrijgbaar die u aanmeet door ze eerst te verhitten in heet water en daarna op uw tanden te drukken. Prijzen voor dit type beugels variëren van een paar tientjes tot circa 200 euro. Ervaringen met dit type beugels zijn echter dat ze op het gebied van comfort en belasting voor de (snij)tanden vaak erg tegenvallen. Zlaap raadt daarom aan om bij regelmatig gebruik van de snurkbeugel te kiezen voor een maatwerk snurkbeugel, die door een specialist wordt aangemeten op basis van een scan of een afdruk van uw gebit. Een snurkbeugel op maat zal wel wat meer kosten, maar is vaak veel effectiever, comfortabeler en duurzamer.

Slaapbeugel

Wat kost een snurkbeugel

Zlaap biedt verschillende modellen van een snurkbeugel op maat aan, variërend in kosten van € 329,- voor onze kunsthars snurkbeugel, tot € 589,- voor de Narval CC snurkbeugel. Wat een snurkbeugel kost, hangt bij ons dus ook af van het materiaal en het model dat u kiest. Bij bestelling van de snurkbeugel betaalt u een aanbetaling van € 150,-. Bij levering van de snurkbeugel krijgt u de factuur voor het resterende bedrag.

De prijzen voor onze snurkbeugels zijn all-in prijzen. Dat wil zeggen dat het consult met de snurk-expert, het maken van de gebitsscan, het ontwerpen en fabriceren van uw persoonlijke maatwerk snurkbeugel én de nazorg allemaal inclusief zijn in de prijs van uw snurkbeugel.

Op al onze snurkbeugels geldt bovendien onze drie maanden Niet Tevreden Geld Terug-garantie. Tevens geven wij twee jaar lang garantie op de snurkbeugels tegen breuk en slijtage.

Vergoeding door uw verzekeraar

Een behandeling tegen snurken wordt niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Er zijn enkele verzekeraars die de kosten van een MRA of snurkbeugel op maat vergoeden vanuit een aanvullende (tandarts)verzekering. Aangezien de regels per verzekeraar verschillen, is het verstandig van tevoren bij uw verzekering te informeren of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Plan uw afspraak in

Maak nu een afspraak voor het aanmeten van uw snurkbeugel op maat. Uw snurk-consulent kan u dan adviseren over de voor u optimale snurkbeugel en de bijbehorende kosten!