Prijzen

Snurkbeugels zijn er in veel verschillende typen en kwaliteitsniveaus en daarom zijn er ook forse verschillen in prijzen tussen verschillende beugels. Zo zijn er zg. 'boil & bite' snurkbeugels verkrijgbaar die u aanmeet door ze eerst te verhitten in heet water en daarna op uw tanden te drukken. Prijzen voor dit type beugels variƫren van een paar tientjes tot ca 200 euro. Ervaringen met dit type beugels zijn echter dat ze op het gebied van comfort en belasting voor de (snij)tanden vaak erg tegenvallen. Zlaap raadt daarom aan om bij regelmatig gebruik van de snurkbeugel te kiezen voor een maatwerk snurkbeugel, die door een specialist wordt aangemeten op basis van een scan of een afdruk van uw gebit.

De snurkbeugels van Zlaap zijn allen 100% maatwerk. Dat wil zeggen dat de volledige beugel ontworpen, gemaakt en ingesteld wordt op basis van de digitale scan van uw gebit en uw kaakmobiliteit. Het succespercentage van de maatwerk snurkbeugels is zeer hoog: bij 92% van de gebruikers verdwijnt het snurken of wordt het snurken sterk gereduceerd.

En omdat Zlaap het proces van aanmeten en fabriceren van onze snurkbeugels geheel gedigitaliseerd en in eigen beheer heeft, kunnen wij onze maatwerk snurkbeugels een stuk voordeliger aanbieden.

SlaapbeugelZlaap biedt verschillende modellen maatwerk snurkbeugels aan, variƫrend in prijs van 329,- voor onze kunsthars snurkbeugel, tot 559,- voor de Narval CC snurkbeugel.

Bij bestelling van de snurkbeugel betaalt u een aanbetaling van 150,-. Bij levering van de snurkbeugel krijgt u de factuur voor het resterende bedrag.

Op al onze snurkbeugels geldt onze 3 maanden Niet Tevreden Geld Terug-garantie. Tevens geven wij 2 jaar garantie op de snurkbeugels tegen breuk en slijtage.

Vergoeding door uw verzekeraar

Behandeling tegen snurken wordt niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Er zijn enkele verzekeraars die de kosten van een MRA of snurkbeugel vergoeden bij snurken vanuit een aanvullende (tandarts)verzekering. Aangezien de regels per verzekeraar verschillen is het verstandig van tevoren bij uw verzekering te informeren of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Maak nu een afspraak voor het aanmeten van uw maatwerk snurkbeugel!

Afspraak maken