De snurkbeugel

 

Hoe werkt een snurkbeugel op maat?

Als u snurken en slaapapneu tegen wilt gaan, dan doet u er verstandig aan om een snurkbeugel op maat te bestellen. Een snurkbeugel wordt ook wel een mandibulair repositieapparaat (MRA) genoemd. Het is een beugel die de onderkaak tijdens het slapen iets naar voren positioneert. Met behulp van een snurkbeugel op maat wordt de luchtpijp verder geopend, zodat het verstoren van de luchtstroom bij snurken of slaapapneu wordt opgeheven. Het mandibulair repositieapparaat is een bewezen effectieve manier om snurken en apneu tegen te gaan. Bij Zlaap in Broek in Waterland kunt u een snurkbeugel laten maken en bestellen die volledig op maat gefabriceerd is.

 

Een op maat gemaakte snurkbeugel bestellen die optimaal comfort biedt

Een op maat gemaakte snurkbeugel die u kunt bestellen en laten maken bij Zlaap, is speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort voor de gebruiker. Door het minimalistische ontwerp is het mandibulair repositieapparaat licht en discreet en wordt er maximale ruimte voor de tong gecreëerd. De mond kan tijdens het dragen van de anti-snurkbeugel normaal worden geopend en gesloten en spreken en drinken is gewoon mogelijk met een op maat gemaakte snurkbeugel.

Een snurkbeugel is eenvoudig te bestellen en te gebruiken

Uw snurkbeugel, met een duur woord een mandibulair repositieapparaat, is gemakkelijk in te stellen om de voor u meest effectieve en comfortabele positionering van de onderkaak te bepalen. De snurkbeugel is uitermate licht, maar ook erg sterk en duurzaam. U profiteert daarom van twee jaar garantie als u uw op maat gemaakte snurkbeugel bij Zlaap besluit te bestellen en laten maken.

 

Aanmeten van de snurkbeugel

Als u besluit een op maat gemaakte snurkbeugel te bestellen en te laten maken bij Zlaap, dan ontvangt u een snurkbeugel die op maat is gefabriceerd in onze kliniek, nabij Amsterdam. Voor het laten maken van het mandibulair repositieapparaat hoeft u zelfs uw huis niet uit. Wij komen naar u toe voor een adviesgesprek en voor het laten maken van een driedimensionaal model van uw gebit, waarmee een precies passende snurkbeugel op maat gemaakt kan worden.

Bij het maken van mandibulair repositieapparaat gaan we zorgvuldig te werk

Voordat we de snurkbeugel op maat gaan fabriceren, controleren we eerst uw gebit en kaakmobilitieit. Is uw tandvlees gezond? Is uw gebit in goede staat? Vervolgens maken we een gedetailleerde driedimensionale scan van uw gebit. Dat doen we met de gepatenteerde Trios-gebitsscanner. Op basis van de scan maken we een 3D-ontwerp van uw mandibulair repositieapparaat met speciaal ontwikkelde software. Uw snurkbitje op maat wordt vervolgens gefabriceerd met behulp van 3D-printtechnologie.

 

Maak snel een afspraak

Uit onderzoek blijkt dat een mandibulair repositieapparaat voor 92% van de gebruikers het snurken oplost. Mocht u toch niet tevreden zijn na het bestellen van uw snurkbeugel, dan geldt onze drie maanden Niet Tevreden Geld Terug-garantie, zoals benoemd in onze voorwaarden.

Maak nu snel een afspraak met onze consulent voor het laten maken van uw op maat gemaakte snurkbeugel. Kies zelf uw datum op de afsprakenkalender of neem contact met ons op via 020 – 40 33 052 of info@zlaap.nl om uw afspraak in te plannen.

.

.

Bestellen