De snurkbeugel


Hoe werkt een snurkbeugel?

Een snurkbeugel, of MRA (Mandibulair Repositie Apparaat), is een mondbeugel die de onderkaak iets naar voren positioneert. Hierdoor wordt de luchtpijp verder geopend, zodat het verstoren van de luchtstroom bij snurken of slaapapneu wordt opgeheven. De snurkbeugel is een bewezen effectieve manier om snurken en apneu tegen te gaan.


De snurkbeugels van Zlaap

De snurkbeugels van Zlaap zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort voor de gebruiker. Door het minimalistische ontwerp is de MRA licht, discreet en wordt er maximale ruimte voor de tong gecreëerd. De mond kan tijdens het dragen normaal worden geopend en gesloten en spreken en drinken zijn ’s nachts gewoon mogelijk.

De snurkbeugels zijn gemakkelijk in te stellen om de voor u ideale positionering van de onderkaak te bepalen die zowel effectief als zo comfortabel mogelijk is. De snurkbeugels zijn uitermate licht, maar ook erg sterk en duurzaam. Wij bieden daarom twee jaar garantie op onze snurkbeugels.

 

Aanmeten van de Zlaap snurkbeugel

De Zlaap snurkbeugel wordt voor iedere klant op maat gefabriceerd. Maar voor het aanpassen van de MRA hoeft u uw huis niet uit. Wij komen naar u toe voor een adviesgesprek en voor het maken van een driedimensionaal model van uw gebit.

Voordat de Zlaap snurkbeugel gemaakt kan worden, wordt eerst uw gebit gecontroleerd. Is het tandvlees gezond? Is uw gebit in goede staat? Vervolgens wordt een gedetailleerde driedimensionale scan gemaakt van uw gebit. Dat doen we met de gepatenteerde Trios gebitsscanner.

Op basis van de scan wordt met speciale software een 3D model gemaakt van uw gepersonaliseerde Zlaap snurkbeugel. Met behulp van 3D printtechnologie, speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige oplossingen, wordt uw maatwerk snurkbeugel gemaakt.

 

Niet tevreden – geld terug

Uit onderzoek blijkt dat de MRA voor 92% van de snurkers het snurken oplost. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw Zlaap snurkbeugel, dan geldt onze 3 maanden Niet Tevreden Geld Terug garantie.

Maak nu een afspraak met onze consulent! Kies zelf uw datum op de afsprakenkalender:.

.

Bestellen