De snurkbeugel

 

Hoe werkt een snurkbeugel?

Als u snurken en slaapapneu tegen wilt gaan, dan doet u er verstandig aan om een maatwerk snurkbeugel te kopen. Een snurkbeugel wordt ook wel MRA (mandibulair repositieapparaat) genoemd. Het is een mondbeugel die de onderkaak tijdens het slapen iets naar voren positioneert. Met behulp van de snurkbeugel wordt de luchtpijp verder geopend, zodat het verstoren van de luchtstroom bij snurken of slaapapneu wordt opgeheven. De MRA is een bewezen effectieve manier om snurken en apneu tegen te gaan. 

 

Een op maat gemaakte snurkbeugel voor optimaal comfort 

De op maat gemaakte snurkbeugels die u kunt bestellen bij Zlaap, zijn speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort voor de gebruiker. Door het minimalistische ontwerp zijn onze MRA’s licht en discreet en wordt er maximale ruimte voor de tong gecreëerd. De mond kan tijdens het dragen normaal worden geopend en gesloten en spreken en een slokje water drinken is gewoon mogelijk.
De op maat gemaakte snurkbeugels zijn gemakkelijk in te stellen om de voor u ideale positionering van de onderkaak te bepalen, in een zo effectief en comfortabel mogelijke positie. De snurkbeugel is uitermate licht, maar ook erg sterk en duurzaam. U profiteert daarom van twee jaar garantie als u uw op maat gemaakte snurkbeugel bij Zlaap besluit te kopen.


Aanmeten van de Zlaap snurkbeugel

Als u geïnteresseerd bent om een maatwerk snurkbeugel te bestellen bij Zlaap, dan kunt u terecht in één van onze klinieken of u maakt een afspraak voor een consult bij u thuis. Voor het aanpassen van de MRA hoeft u dus uw huis niet uit. Wij komen naar u toe voor een adviesgesprek en voor het maken van een driedimensionale scan van uw gebit.

Voordat we voor u een snurkbeugel op maat gaan fabriceren, controleren we eerst uw gebit en kaakmobiliteit. Is uw tandvlees gezond? Is uw gebit in goede staat? Vervolgens maken we een gedetailleerde driedimensionale scan van uw gebit. Dat doen we met de gepatenteerde Trios gebitsscanner.

Op basis van de scan maken we met speciale software een 3D-model van uw op maat gemaakte snurkbitje. Uw maatwerk snurkbeugel wordt vervolgens gefabriceerd met behulp van 3D-printtechnologie die speciaal is ontwikkeld voor tandheelkundige oplossingen.

 

Niet tevreden na het bestellen van de snurkbeugel?

Uit onderzoek blijkt dat een MRA, oftewel mandibulair repositieapparaat, voor 92% van de gebruikers het snurken oplost. Mocht u toch niet tevreden zijn na het kopen van uw op maat gemaakte snurkbeugel, dan geldt onze drie maanden Niet Tevreden Geld Terug-garantie.

Maak nu snel een afspraak met onze consulent! Kies zelf uw datum op de afsprakenkalender of bel naar 020 – 40 33 052 om een afspraak in te plannen.

.

.

Bestellen