Snurkbitje

Home » Snurkbitje

Een op maat gemaakt snurkbitje is een van de middelen die u kunt gebruiken tegen vervelende snurkproblemen. U kunt een dergelijk snurkbitje op maat kopen bij Zlaap, gevestigd in Broek in Waterland, in de buurt van Amsterdam. Het bitje helpt de keelholte te verruimen, waardoor u meer lucht binnenkrijgt. Met dit anti-snurkbitje op maat neemt het snurken af en kunt u weer uitkijken naar een fijne nachtrust.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Ruim 90% van de gebruikers ervaart het snurkbitje als positief

Ruim 90% van de mensen die een snurkbitje op maat kopen, geven aan het anti-snurkbitje als positief te ervaren. De eerste dagen ervaart u misschien wat ongemak, maar binnen een week bent u gewend aan het dragen van de snurkbeugel. Het snurkbitje is namelijk zo ontworpen dat u optimaal comfort tijdens het slapen ervaart. In principe is de beugel – op enkele uitzonderingen na – voor iedereen geschikt. Een anti-snurkbitje op maat is mogelijk niet geschikt wanneer u kampt met een van de volgende zaken:

  • Kaakproblemen
  • Gebitsprotheses
  • Loszittende tanden

Ook wanneer u last heeft van hevige slaapapneu wordt het gebruik van een apneubitje afgeraden. Het is mogelijk dat u in dat geval beter geholpen bent met een CPAP-behandeling. Neem daarom altijd eerst contact op met uw huisarts wanneer u last heeft van slaapapneu en u twijfelt of u er goed aan doet een snurkbitje op maat te kopen.

Onze best verkochte producten

Houdt uw snurkbitje schoon door het kopen van de juiste verzorgingsmiddelen

Het is belangrijk om uw snurkbitje op maat goed schoon te houden voor optimaal comfort. We hebben hiervoor een breed scala aan verzorgingsproducten, waaronder Retainer Brite-tabletten. Deze tabletten gebruikt u voor het reinigen en desinfecteren van uw anti-snurkbitje op maat. Wij adviseren u graag over het gebruik van deze producten.

Bekijk ons volledige assortiment

Verhelp uw snurkproblemen met een anti-snurkbitje op maat

Om uw snurkproblemen te verhelpen, kunt u het best een snurkbitje op maat kopen van Zlaap. Maak online een afspraak en wij komen vervolgens persoonlijk bij u langs. U bent ook van harte welkom in onze kliniek, gelegen in Broek in Waterland. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het anti-snurkbitje op maat voordat u deze gaat kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020 – 40 33 052 of per e-mail via info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service