Snurkbitje

Home » Snurkbitje

Een op maat gemaakt snurkbitje is een van de middelen die u kunt gebruiken tegen vervelende snurkproblemen. U kunt een dergelijk bitje op maat kopen bij Zlaap, gevestigd in Broek in Waterland, nabij Amsterdam. Het bitje verhelpt de vernauwing in de bovenste luchtwegen, waardoor u meer lucht binnenkrijgt en het snurken afneemt. Met dit anti-snurkbitje op maat kunt u weer uitkijken naar een fijne nachtrust.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Veruit de meeste gebruikers ervaren het snurkbitje als positief

Verreweg de meeste mensen die een snurkbitje op maat kopen, geven aan het anti-snurkbitje als positief te ervaren. De eerste dagen ervaart u misschien wat ongemak, maar binnen een week bent u gewend aan het dragen van de snurkbeugel. Het bitje tegen snurken is namelijk zo ontworpen dat u optimaal comfort ervaart tijdens het slapen. In principe is de beugel tegen slaapapneu – op enkele uitzonderingen na – voor iedereen geschikt. Zo is onze snurkbeugel geschikt voor vrouwen én voor mannen.

Een dergelijk bitje tegen snurken is niet voor iedereen

Een anti-snurkbitje op maat is mogelijk niet geschikt wanneer u kampt met een van de volgende zaken:

  • Kaakproblemen
  • Gebitsprotheses
  • Loszittende tanden

Ook wanneer u last heeft van hevige slaapapneu wordt het gebruik van een apneubitje afgeraden. Het is mogelijk dat u in dat geval beter geholpen bent met een CPAP-behandeling. Neem daarom altijd eerst contact op met uw huisarts wanneer u last heeft van slaapapneu en u twijfelt of u er goed aan doet een bitje tegen snurken te kopen. Heeft u een bitje tegen snurken aangeschaft en bent u niet tevreden? Dan krijgt u tot drie maanden na de aankoop uw geld terug.

Onze best verkochte producten

Houd uw bitje schoon door het kopen van de juiste verzorgingsmiddelen

Het is belangrijk om uw snurkbitje op maat goed schoon te houden voor optimaal comfort. We hebben hiervoor een breed scala aan verzorgingsproducten, waaronder Retainer Brite-tabletten. Deze tabletten gebruikt u voor het reinigen en desinfecteren van uw anti-snurkbitje op maat. Wij adviseren u graag over het gebruik van deze producten.

Bekijk ons volledige assortiment

Verhelp uw snurkproblemen met een anti-snurkbitje op maat

Om uw snurkproblemen te verhelpen, kunt u het best een bitje op maat kopen van Zlaap. Maak online een afspraak en wij komen vervolgens persoonlijk bij u langs. U bent ook van harte welkom in onze kliniek. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het anti-snurkbitje op maat voordat u deze gaat kopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020 – 40 33 052 of per e-mail via info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service