Apneubitje

Home » Apneubitje

Apneu is een serieuze aandoening, die ervoor zorgt dat onder andere de tong en tongbasis uw luchtwegen afsluiten tijdens het slapen. Hierdoor ontstaat een ademstilstand. Apneu wordt ook wel OSAS genoemd: Obstructief Slaap Apnoe Syndroom. Als u uw slaapapneu wilt verhelpen, is het aan te raden om een apneubitje te dragen. Het dragen van een apneubitje of apneubeugel zorgt ervoor dat u tijdens het slapen meer lucht krijgt, wat zowel de ademstops als het snurken zal verminderen. Bij Zlaap maken we een apneubeugel volledig op maat.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Geen slapeloze nachten dankzij een op maat gemaakt apneubitje

Wanneer u last heeft van slaapapneu, kan een apneubitje u zeker helpen. U heeft mogelijk last van apneu als u een van de volgende klachten heeft:

  • Een stikkend gevoel of adem te kort tijdens het slapen
  • Een niet-herstellende slaap
  • Vermoeidheidssymptomen

Doe de apneu test om voor u het risico op obstructieve slaapapneu te bepalen.

Ook wanneer u erg veel last heeft van slapeloosheid, kan een apneubeugel een uitkomst zijn. Een beugel tegen snurken wordt door Zlaap op maat gemaakt. De beugel positioneert uw kaak naar voren, zodat u meer zuurstof binnenkrijgt. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een apneubeugel? Raadpleeg dan onze specialisten voor meer informatie over apneu.

Onze best verkochte producten

Hoe wordt een apneubeugel op maat gemaakt?

Als u Zlaap inschakelt voor de ontwikkeling van een apneubitje op maat, komen we bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens het consult maken we een driedimensionale scan met behulp van een Trios gebitsscanner. Met speciale 3d-printtechnologie kunnen we uw apneubeugel vervolgens helemaal op maat voor u fabriceren. Dit doen we in onze kliniek in Broek in Waterland, vlak bij Amsterdam.

Bekijk ons volledige assortiment

Ervaar zelf de voordelen van slapen met een apneubitje

Voor vele mensen met een snurkprobleem of slapeloosheidsklachten is een apneubeugel ideaal. Ervaar zelf ook de vele voordelen van een op maat gemaakte snurkbeugel en maak snel uw afspraak met een consulent van Zlaap. Onze consulent komt persoonlijk bij u langs voor een adviesgesprek en een 3d-scan van uw gebit, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Heeft u vragen over onze diensten of over een van de producten die wij aanbieden, zoals de Retainer Brite reinigingstabletten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 40 33 052.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service