Apneubitje

Home » Apneubitje

Als u slaapapneu wilt verhelpen, is het aan te raden om een apneubitje te dragen. Apneu is een serieuze aandoening, die ervoor zorgt dat onder andere de tong en huig uw keel afsluiten tijdens het slapen. Hierdoor ontstaat een ademstilstand. Apneu wordt ook wel OSAS genoemd: 0ostructief slaapapneu syndroom. Het dragen van een apneubitje zorgt ervoor dat u tijdens het slapen meer lucht krijgt, wat automatisch het snurken zal verminderen. Bij Zlaap in Broek in Waterland maken we een beugel volledig op maat.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Geen slapeloze nachten dankzij een op maat gemaakt apneubitje

Wanneer u last heeft van slaapapneu, kan een apneubitje u zeker helpen. U heeft last van apneu als u een van de volgende klachten heeft:

  • Een stikkend gevoel of adem tekort tijdens het slapen
  • Een niet-herstellende slaap
  • Vermoeidheidssymptomen

Ook wanneer u erg veel last heeft van slapeloosheid, kan een apneubitje een uitkomst zijn. De beugel wordt door Zlaap op maat gemaakt. De mondbeugel positioneert uw kaak en gebit naar voren, zodat u meer zuurstof binnenkrijgt. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een apneubitje? Raadpleeg dan onze specialisten voor meer informatie over apneu.

Onze best verkochte producten

Hoe wordt een apneubitje op maat gemaakt?

Als u Zlaap inschakelt voor de ontwikkeling van een apneubitje op maat, komen we bij u langs voor een adviesgesprek. We maken vervolgens een driedimensionale scan met behulp van een Trios gebitsscanner. Door speciale 3D-printtechnologie in te zetten, kunnen we uw snurkbitje vervolgens helemaal op maat voor u fabriceren. Dit doen we in onze kliniek.

Bekijk ons volledige assortiment

Ervaar zelf de voordelen van slapen met een beugel

Voor vele mensen met een snurkprobleem of slapeloosheidsklachten is een bitje ideaal. Ervaar zelf ook de vele voordelen van een op maat gemaakte beugel en maak snel uw afspraak met een consulent van Zlaap. Onze consulent komt persoonlijk bij u langs voor het adviesgesprek en de 3D-scan, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Heeft u vragen over onze diensten of over een van de producten die wij aanbieden, zoals de Retainer Brite-tabletten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 40 33 052.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service