Beugel voor slaapapneu

Home » Beugel voor slaapapneu

Voor veel mensen is een beugel voor slaapapneu een ideale oplossing. Het is een veel voorkomend en vervelend probleem: slaapapneu. Vooral mensen met overgewicht hebben er last van, maar gelukkig heeft Zlaap uit Broek in Waterland hier een relatief simpele oplossing voor: een mondbeugel tegen slaapapneu. Deze beugel draagt u in de nacht. Het bitje zorgt ervoor dat uw kaken in de juiste stand komen te staan, waardoor er weer voldoende ruimte komt in de keelholte. Hierdoor krijgt u met de slaapbeugel weer voldoende lucht en zuurstof binnen, waardoor de ademloosheid veroorzaakt door slaapapneu afneemt en hopelijk helemaal verdwijnt.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Een comfortabele beugel voor slaapapneu

Veel mensen met slaapapneu hebben al vaker een slaapbeugel of andere maatregelen geprobeerd, maar een veel voorkomende klacht hierbij is dat de mondbeugel niet lekker zit en het praten of drinken verhindert. De unieke slaapbeugel van onze professionals in slaapapneu werkt zeer effectief tegen complicaties van slaapapneu, zoals zuurstoftekort, maar is tegelijkertijd zeer comfortabel. Drinken en zelfs praten blijven mogelijk, wat fijn is als u tijdens de nacht nog even wat water wilt drinken, of ’s avonds nog even wat wilt zeggen tegen uw bedgenoot. Daarom is de mondbeugel voor slaapapneu van Zlaap de meest ideale slaapbeugel als u last heeft van slaapapneu en snurken. Dit komt vooral door de perfecte pasvorm, aangezien de mondbeugel voor slaapapneu altijd op maat gemaakt wordt. Daardoor zit de slaapbeugel altijd prettig en werkt die optimaal tegen slaapapneu.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Laat de specialist bij u langskomen of maak een afspraak in de kliniek

Wanneer u zo’n ideale slaapbeugel voor slaapapneu wilt laten aanmeten, dan profiteert u bij Zlaap van veel flexibiliteit. U kunt meestal snel terecht in onze kliniek, maar als u niet in staat bent om langs te komen, komt onze specialist bij u thuis langs voor een vrijblijvend consult en uitleg over apneu. Maak zelf een afspraak voor het laten aanmeten van een mondbeugel voor slaapapneu. Dit kan door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl. Ook bij vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service