Maatregelen snurken

Home » Maatregelen snurken

U wilt het liefst zo snel mogelijk maatregelen nemen als u last heeft van snurken of slaapapneu. Een zg. ‘boil-en-bite’ bitje is een bekend middel tegen snurken, maar deze bitjes staan erom bekend dat ze niet echt prettig zitten. Mensen die deze bitjes gebruiken, vinden daardoor na verloop van tijd niet meer de motivatie om de bitjes nog langer te dragen. Bij de maatwerk snurkbeugels van Zlaap in Broek in Waterland is dat wel anders. Wij leggen u graag uit waarom onze beugel een van de meest effectieve maatregelen is tegen snurken.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Deze maatregel tegen snurken is effectief én comfortabel

De bitjes van onze kliniek zitten erg heel fijn en u kunt zelfs gewoon gesprekken voeren met de beugel in. Ook het drinken van een slokje water ’s nachts is mogelijk. De oplossingen tegen snurken van onze specialisten zijn zeer effectief, omdat u het dragen van de beugel langer volhoudt. Dit komt bovenal doordat de bitjes op maat gemaakt zijn en dus perfect zitten. Ook klachten als tandenknarsen worden met onze snurkbitjes voorkomen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Zoek samen met de specialist naar de beste opties voor u

Wanneer u contact opneemt met deze specialist, zoekt u samen met hem of haar naar de meest passende maatregelen tegen snurken en aanverwante klachten voor u. Zo bent u daardoor sneller van snurken, apneu en andere mond- en keelklachten af. Bel om te overleggen naar 020 – 40 33 052 of stuur een e-mail naar info@zlaap.nl. Heeft u algemene vragen? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service