Maatregelen snurken

Home » Maatregelen snurken

U wilt het liefst zo snel mogelijk maatregelen nemen als u last heeft van slaapapneu en snurken. Een bitje is een bekend middel tegen snurken, maar deze bitjes staan erom bekend dat ze niet echt prettig zitten. Mensen die deze bitjes gebruiken, vinden daardoor na verloop van tijd niet meer de motivatie om de bitjes nog langer te dragen. Bij de bitjes van Zlaap in Broek in Waterland is dat wel anders. Wij leggen u graag uit waarom onze beugel een van de meest effectieve maatregelen is tegen snurken.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Deze maatregelen tegen snurken zijn effectief én u houdt ze langer vol

De bitjes van onze kliniek zitten erg heel fijn en u kunt zelfs korte gesprekken voeren met de beugel in. Ook het drinken van een beetje water ’s nachts is mogelijk. U ziet: de oplossingen tegen snurken van deze specialist zijn zeer effectief, omdat u het dragen van de beugel langer volhoudt. Dit komt overigens ook doordat de bitjes op maat gemaakt zijn en dus perfect zitten. Omdat uw kaken exact recht boven elkaar komen te staan als u het bitje draagt, wordt de spanning op uw kaken tot een minimum beperkt, waardoor ook klachten als tandenknarsen vermindert. Deze snurkbitjes vormen dus niet alleen maatregelen tegen snurken, maar ook voor andere gerelateerde klachten.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Zoek samen met de specialist naar de beste opties voor u

Wanneer u contact opneemt met deze specialist, zoekt u samen met hem of haar naar de meest passende maatregelen tegen snurken en aanverwante klachten voor u. Zo houdt u het dragen van de beugel langer vol en bent u daardoor sneller van snurken, apneu en andere mond- en keelklachten af. Bel om te overleggen naar 020 – 40 33 052 of stuur een e-mail naar info@zlaap.nl. Heeft u algemene vragen? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service