Oplossingen voor snurken

Home » Oplossingen voor snurken

Snurkbitjes zijn bekende oplossingen voor snurken, maar het ene snurkbitje is het andere niet. Bij Zlaap vindt u niet alleen bitjes die perfect werken, maar ook ondervindt u geen last van het bitje als u er een draagt. De bitjes zorgen voor een optimale stand van de kaken, waardoor er meer ruimte vrijkomt in de keelholte. Ook staat er minder spanning op de kaken, doordat de boven- en onderkaak recht boven elkaar staan. Hierdoor verminderen ook klachten als tandenknarsen en kramp in de kaken. Onze kliniek biedt dus niet alleen oplossingen voor snurken, maar ook voor andere aanverwante klachten.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Oplossingen voor snurken en aanverwante klachten

Snurken heeft verschillende oorzaken. Zo kan het gebruik van alcohol dergelijke klachten verergeren. Maatregelen tegen snurken vergen dus diverse levensveranderingen, die soms lastig te bewerkstelligen zijn. Daarom bieden wij een van de eenvoudigere oplossingen voor snurken: een snurkbeugel. Omdat onze beugel altijd op maat gemaakt wordt, past die altijd comfortabel in uw mond. Behalve oplossingen voor snurken, geven de apneuspecialisten van Zlaap ook tips tegen andere klachten. Denk hierbij aan slaapapneu, kaakkrampen en tandenknarsen. Uw behandelaar denkt altijd mee over de beste oplossingen voor u, zodat u ook van het snurken en aanverwante klachten af komt.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak een afspraak of laat de specialist langskomen

Bent u benieuwd wat voor u de beste oplossingen voor snurken en aanverwante klachten zijn? Maak dan een afspraak in onze kliniek. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om langs te komen in onze kliniek, dan kan één van onze specialisten zelfs bij u thuis langs komen. Bespreek de mogelijkheden door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl. Ook het invullen van ons contactformulier is mogelijk.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service