Oplossingen voor snurken

Home » Oplossingen voor snurken

Snurkbitjes zijn bekende oplossingen voor snurken, maar het ene snurkbitje is het andere niet. Bij Zlaap vindt u niet alleen bitjes die perfect werken, maar ook ondervindt u geen last van het bitje als u er een draagt. De bitjes zorgen voor een optimale stand van de kaken, waardoor er meer ruimte vrijkomt in de keelholte. Dus wilt u van snurken afkomen? Dan zijn onze oplossingen tegen snurken iets voor u.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Oplossingen voor snurken en aanverwante klachten

Snurken heeft verschillende oorzaken. Daardoor is van snurken afkomen niet altijd makkelijk. Sommige maatregelen tegen snurken vergen dus een verandering van leefpatroon. Dit is vaak lastig te bewerkstelligen en deze maatregelen zijn zelfden effectief tegen ernstige snurkproblemen. Daarom bieden wij een van de eenvoudigere oplossingen voor snurken: een snurkbeugel. Omdat onze beugel altijd op maat gemaakt wordt, past die altijd comfortabel in uw mond. Behalve oplossingen voor snurken, geven de apneuspecialisten van Zlaap ook tips tegen andere klachten. Denk hierbij aan slaapapneu, kaakkrampen en tandenknarsen. Uw behandelaar denkt altijd mee over de beste oplossingen voor u, zodat u ook van het snurken en aanverwante klachten kunt afkomen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Maak een afspraak of laat de specialist langskomen

Wilt u van snurken afkomen? Bent u benieuwd wat voor u de beste oplossingen voor snurken en aanverwante klachten zijn? Maak dan gratis een vrijblijvende afspraak in onze kliniek. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om langs te komen in onze kliniek, dan kan één van onze specialisten zelfs bij u thuis langskomen. Bespreek de mogelijkheden om te stoppen met snurken door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door een e-mail te sturen naar info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service