Hoe kunt u stoppen met snurken

Home » Hoe kunt u stoppen met snurken

Hoe kunt u stoppen met snurken? Dit is een vraag die veel mensen zich stellen. Er zijn verschillende manieren om snurken aan te pakken die variëren in effectiviteit en toepasbaarheid.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Hoe kunt u snel stoppen met snurken?

De meest effectieve manier om snel van snurken af te komen is het gebruik van een snurkbeugel. Een snurkbeugel houdt uw onderkaak in een lichte voorwaartse positie tijdens het slapen. Dit houdt de luchtwegen open en voorkomt dat het zachte weefsel in de keel vibreert, wat snurken veroorzaakt. Bij Zlaap maken wij uw snurkbeugel volledig op maat, om optimaal comfort voor de gebruiker te realiseren. Bovendien zijn al onze snurkbeugels instelbaar, om maximale effectiviteit tegen het snurken te garanderen. Een goed ingestelde beugel zorgt vanaf de eerste nacht van gebruik dat het snurken significant verminderd of zelfs geheel gestopt is. Zlaap biedt daarom een niet-goed-geld-terug garantie op alle maatwerk snurkbeugels. De beste garantie om daadwerkelijk te stoppen met snurken of te voorkomen dat iemand anders snurkt.

Slaapbeugel

Onze best verkochte producten

Stop direct met snurken

Wilt u weer ongestoord kunnen slapen? Plan dan een afspraak in om een slaapbeugel aan te laten meten. Wij bekijken graag welk model voor u het meest geschikt is, waarna we een 3D-scan maken van uw gebit om een snurkbeugel op maat te ontwerpen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service