Slaapapneu uitleg

Home » Slaapapneu uitleg

Als u slaapapneu heeft, of denkt deze aandoening te hebben, dan heeft u mogelijk behoefte aan extra uitleg. De complicaties bij deze aandoening kunnen namelijk erg vervelend zijn, dus het is belangrijk goed op de hoogte te zijn van wat er aan slaapapneu te doen is en dat u uitleg krijgt over welke middelen daarbij gebruikt worden. Voor een effectieve en laagdrempelige behandeling van slaapapneu, maakt u een afspraak met Zlaap in Broek in Waterland. Hier krijgt u duidelijke en uitgebreide uitleg over wat slaapapneu voor u betekent en wat er aan te doen is.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Slaapapneu en de oplossingen ervoor: wat uitleg hierover

Mensen die al eens gehoord hebben van de aandoening slaapapneu of apneu, denken vaak dat de benauwdheid die de aandoening veroorzaakt uitsluitend kan worden bestreden met een zuurstofmasker of CPAP. Gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn. Voor de mildere vormen van slaapapneu heeft Zlaap een beduidend aangenamere oplossing. U hoeft dan niet te slapen met een groot en onhandig zuurstofmasker op, en ook uw partner heeft geen last van het geluid van de zuurstofpomp. In onze kliniek meten we u namelijk een maatwerk snurkbeugel aan. Dit is een simpel te dragen bitje dat altijd perfect zit. Zo is het niet onprettig om het te dragen en is praten en drinken gewoon mogelijk. De snurkbeugel houdt uw onderkaak enkele millimeters naar voren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in uw keelholte, waardoor snurken en andere apneuklachten worden voorkomen. Al onze beugels zijn bovendien instelbaar om de optimale stand van de onderkaak te garanderen. Weet u niet zeker of slaapapneu wel de aandoening is de uw klachten veroorzaakt? Doe dan eerst onze slaapapneutest.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Vraag ons om uitleg

Ervaart u ademhalingsproblemen tijdens de nacht of merkt uw bedpartner op dat u last heeft van ademstops of snurken? Maak dan snel een afspraak in onze kliniek of bij u thuis, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden en uitleg kunnen geven over het juist gebruiken van een apneubitje. Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door ons contactformulier in te vullen. Stuur anders een e-mail naar info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service