Slaapapneu uitleg

Home » Slaapapneu uitleg

Als u slaapapneu heeft, of denkt deze aandoening te hebben, dan heeft u behoefte aan extra uitleg. De complicaties bij deze aandoening zijn namelijk erg vervelend, dus u wilt weten wat er aan slaapapneu te doen is en u wilt uitleg over de middelen daarbij. Voor een effectieve behandeling van slaapapneu die niet te ingrijpend is in uw dagelijks leven, gaat u naar Zlaap in Broek in Waterland. Hier krijgt u duidelijke en uitgebreide uitleg over wat slaapapneu voor u betekent en wat er aan te doen is.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Slaapapneu en de oplossingen ervoor: wat uitleg hierover

Mensen die al eens gehoord hebben van de aandoening slaapapneu of apneu, denken vaak dat de benauwdheid die de aandoening veroorzaakt uitsluitend kan worden bestreden met een zuurstofmasker. Niets is echter minder waar, want bij Zlaap zijn er gelukkig aangenamere oplossingen. U hoeft zo niet te slapen met een groot en onhandig zuurstofmasker op, en ook uw partner heeft geen last van het geluid van de zuurstofpomp. In onze kliniek meten we u namelijk een simpel te dragen bitje aan, dat altijd perfect zit. Zo is het niet onprettig om het te dragen en is praten en drinken gewoon mogelijk. Daarnaast werkt de beugel optimaal door de perfecte pasvorm, waardoor uw kaken recht boven elkaar komen te staan. Hierdoor ontstaat er voldoende ruimte in uw keelholte, waardoor snurken en andere apneuklachten worden voorkomen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Vraag ons om uitleg

Ervaart u ademhalingsproblemen, met name tijdens de nacht? Maak dan snel een afspraak in onze kliniek of bij u thuis, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden en uitleg kunnen geven over het juist gebruiken van een apneubitje. Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 020 – 40 33 052 of door ons contactformulier in te vullen. Stuur anders een e-mail naar info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service