Slaapapneu complicaties

Home » Slaapapneu complicaties

Slaapapneu is een vervelende aandoening, waarbij u vaak te maken krijgt met complicaties. Bovenal heeft slaapapneu invloed op de slaapkwaliteit, waardoor u te maken kunt krijgen met vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen en een grotere kans op hart- en vaatziekten. Daarom kan een bitje van Zlaap uit Broek in Waterland u optimaal helpen.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Slaapapneu en de complicaties die de aandoening veroorzaakt

Wat is slaapapneu eigenlijk? Bij apneu wordt de ademhaling tijdens het slapen meerdere keren kort onderbroken. Dit wordt veroorzaakt doordat de spieren in de keel zich ernstig verslappen, waardoor de keelopening dichtgaat en er geen lucht meer doorheen kan. Deze situatie duurt gelukkig maar tijdelijk en er is gelukkig een effectieve behandeling van slaapapneu en de complicaties die de aandoening veroorzaakt. Bekend zijn de zuurstofmaskers die veel apneupatiënten moeten dragen tijdens de nacht, maar voor veel mensen zijn er gelukkig prettigere oplossingen. Zo kunt u in de kliniek een snurk- of apneubitje laten aanmeten. Bent u niet in staat om de kliniek te bezoeken? Dan kan de slaapapneuspecialist ook bij u thuis langskomen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Laat een bitje op maat aanmeten

Vermoedt u dat u slaapapneu heeft, bijvoorbeeld omdat u last heeft van de bijbehorende complicaties? Dan kan een snurkbitje een oplossing bieden. Deze moet dan wel op maat gemaakt worden, voor een optimaal resultaat en het beste comfort. Wilt u ook zo’n bitje laten aanmeten? Maak dan een afspraak in de kliniek of bij u thuis. Dit kan door te bellen naar 020 – 40 33 052. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zlaap.nl of het contactformulier invullen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service