Behandeling slaapapneu

Home » Behandeling slaapapneu

Als u apneu blijkt te hebben, dan heeft u misschien al schrikbeelden van de bekendste behandeling voor het tegengaan van slaapapneu. Veel mensen met slaapapneu zijn genoodzaakt om met een zuurstofmasker, of CPAP, te slapen. Zo’n CPAP kan oncomfortabel zijn en erg in de weg zitten. Gelukkig kan men milde vormen van slaapapneu ook tegengaan met minder ingrijpende oplossingen. Bij Zlaap, dé kliniek in Broek in Waterland met een effectieve behandeling tegen snurken en milde slaapapneu, kunt u een maatwerk snurkbeugel aan laten meten. Zo’n simpele oplossing kan slaapapneu of snurken in veel gevallen tegengaan.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Een behandeling op maat tegen slaapapneu en snurken

Een snurkbitje of snurkbeugel kan complicaties als gevolg van slaapapneu en snurken goed tegengaan, maar dan moet deze simpele oplossing wel goed op maat gemaakt worden en instelbaar zijn. Laat daarom uw snurkbitje maken door een technicus van Zlaap. Hij of zij ontvangt u graag in de kliniek of komt thuis bij u langs om uw behandeling tegen snurken of slaapapneu te bespreken. Op basis van een digitale scan van uw gebit, wordt er een snurkbitje gemaakt dat precies om uw tanden past, zodat het bitje prettig zit. Om het snurken optimaal tegen te gaan, zorgt de snurkbeugel ervoor dat uw onderkaak iets naar voren wordt gepositioneerd. Hierdoor wordt de vernauwing in uw keelholte opgeheven, waardoor het snurken en milde apneuklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Plan een afspraak in

Wilt u nu ook uw slaapapneu of snurkproblemen tegengaan? Wij bieden een gegarandeerde behandeling tegen snurken en slaapapneu, door middel van een snurkbitje of snurkbeugel op maat. Deze wordt tijdens een afspraak in de kliniek of bij u thuis zorgvuldig aangemeten door een slaapapneuspecialist. Maak hiervoor een afspraak door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 020 – 40 33 052. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service