Behandeling slaapapneu

Home » Behandeling slaapapneu

Als u apneu blijkt te hebben, dan heeft u misschien al wel schrikbeelden van de bekendste behandeling voor het tegengaan van slaapapneu. Veel mensen met slaapapneu zijn genoodzaakt om met een zuurstofmasker op te slapen, wat soms erg in de weg zit. Gelukkig kan men slaapapneu ook vaak tegengaan met minder ingrijpende oplossingen. Bij Zlaap, dé kliniek in Broek in Waterland met een effectieve behandeling tegen slaapapneu en snurken, krijgt u een snurkbeugel aangemeten. Zo’n simpele oplossing kan slaapapneu of snurken in veel gevallen tegengaan.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Een behandeling op maat tegen slaapapneu en snurken

Een snurkbitje of snurkbeugel kan complicaties als gevolg van slaapapneu en snurken goed tegengaan, maar dan moet deze simpele oplossing wel goed op maat gemaakt worden. Daarom laat u het snurkbitje maken door een technicus van Zlaap. Hij of zij ontvangt u graag in de kliniek of komt thuis bij u langs om uw behandeling tegen slaapapneu te bespreken. Op basis van een gipsafdruk van uw gebit, wordt er een snurkbitje gemaakt dat precies om uw tanden past, zodat het bitje prettig zit en het snurken optimaal tegengaat. De snurkbeugel zorgt er namelijk voor dat uw kaken precies recht boven elkaar komen te staan, waardoor de spanning op uw kaken afneemt en er optimale ruimte ontstaat in uw keelholte, waardoor ook het snurken en de apneuklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Onze best verkochte producten

Bekijk ons volledige assortiment

Plan een afspraak in

Wilt u nu ook eens uw slaapapneu of snurkproblemen tegengaan? Wij bieden een goede behandeling tegen slaapapneu, door middel van een snurkbitje of snurkbeugel op maat. Deze wordt tijdens een afspraak in de kliniek of bij u thuis zorgvuldig aangemeten door een slaapapneuspecialist. Maak hiervoor een afspraak door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 020 – 40 33 052. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zlaap.nl.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service