Snurkbitje

Home » Snurkbitje

Heeft u ook zoveel last van snurkproblemen? Om dit te verhelpen kunt u een op maat gemaakt snurkbitje kopen van Zlaap, gevestigd in Broek in Waterland, in de buurt van Amsterdam. Een snurkbitje op maat is een van de middelen die u kunt gebruiken tegen vervelende snurkproblemen. De beugel helpt de keelholte te verruimen, waardoor u meer lucht binnenkrijgt. Wanneer dit gebeurt neemt het snurken af en kunt u weer uitkijken naar een fijne nachtrust.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Ruim 90% van de gebruikers ervaart het snurkbitje als positief

Ruim 90% van de mensen die een snurk bitje op maat kopen, geven aan de snurkbeugel als positief te ervaren. De eerste dagen ervaart u misschien wat ongemak, maar binnen een week bent u gewend aan het dragen van de beugel. In principe is de beugel – op enkele uitzonderingen na -voor iedereen geschikt. Een snurkbitje is mogelijk niet geschikt wanneer u kampt met een van de volgende zaken:

  • Kaakproblemen
  • Gebitsprotheses
  • Loszittende tanden

Wanneer u last heeft van ernstige slaapapneu wordt het gebruik van een apneubitje afgeraden. Het is mogelijk dat u in dat geval beter geholpen bent met een CPAP-behandeling. Neem hiervoor altijd eerst contact op met uw huisarts.

Onze best verkochte producten

Houdt uw snurkbitje schoon door het kopen van de juiste verzorgingsmiddelen

Wat belangrijk is bij het gebruiken van een snurkbeugel, is dat u deze goed schoonhoudt. We hebben hiervoor een heel scala aan verzorgingsproducten, waaronder Retainer Brite tabletten. Deze tabletten gebruikt u voor het reinigen en desinfecteren van uw snurkbeugel. Wij adviseren u hier graag over.

Bekijk ons volledige assortiment

Verhelp uw snurkproblemen met een op maat gemaakte snurkbeugel

Maak online een afspraak en wij komen vervolgens persoonlijk bij u langs. U bent ook van harte welkom in één van onze onze klinieken, in Volendam of in Broek in Waterland, in de buurt van Amsterdam. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020 – 40 33 052 of vul ons contactformulier in.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service