Hoe werkt een snurkbeugel

Home » Hoe werkt een snurkbeugel

Hoe werkt een snurkbeugel? Deze vraag wordt ons vaak gesteld door mensen die last hebben van snurken. De snurkspecialist van Zlaap vertelt u graag meer over deze effectieve snurkremedie.

Afspraak aan huis

Tevredenheidsgarantie

Apneu- en snurkspecialist

Geïnteresseerd in een snurkbeugel op maat?

Maak een afspraak

Hoe werkt een snurkbeugel precies?

Het principe van de snurkbeugel is vrij eenvoudig: de beugel houdt uw onderkaak licht naar voren tijdens het slapen. Hierdoor blijft de luchtweg geopend en wordt het vibreren van het zachte gehemelte en de huig voorkomen. Dit is namelijk de oorzaak van het snurken.

Onze snurkbeugels worden op maat gemaakt, waardoor deze comfortabel zit en u er zo weinig mogelijk van merkt tijdens het slapen. Lees de ervaringen van onze klanten voor meer informatie over de effectiviteit en het comfort van onze beugels.

Onze best verkochte producten

Stel uw vragen tijdens een afspraak

Als snurk- en apneu-expert kunnen wij u helpen. Wilt u een definitieve oplossing voor snurken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek over hoe een snurkbeugel uw snurkproblemen oplost. U kunt langskomen in onze kliniek of een thuisbezoek inplannen voor meer gemak. Tijdens het consult bespreken we uw snurkproblemen en de mogelijke oplossingen. Zo nodig maken we vervolgens een digitale scan van uw gebit. Met deze scan kunnen wij ervoor zorgen dat de snurkbeugel perfect bij u past, zodat u weer rustig kunt slapen.

Vragen over onze diensten of producten? 

Vul het contactformulier in. 

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
    Voor meer informatie: Privacy Policy en Terms of Service